Neem controle terug over je lichaam

In de Westerse wereld heeft 80% weleens te maken met rugpijn.

85% hiervan heeft geen aanwijsbare oorzaak.

Als jij last hebt van rugpijn en je hebt geen aanwijsbare oorzaak, dan kan Yoga voor een gezonde rug een oplossing bieden. Neem weer controle terug over je lichaam, zodat je weer een pijnvrij leven kunt hebben.

backpain

Waarom zou je kiezen voor dit rugprogramma?

Leer je eigen lichaam kennen

Leer je eigen lichaam kennen

Zodat je in de toekomst weet waar je mogelijkheden liggen en hoe je moet bewegen. Zo wordt rugpijn iets van het verleden.

Toegankelijk programma

Toegankelijk programma

Het rugprogramma is ontwikkeld door Dru yoga en is een zeer toegankelijke vorm van yoga. Iedereen kan het, ongeacht je sportieve achtergrond.

Persoonlijk

Persoonlijk

Je kan het programma individueel doen of in een kleine groep (tot en met vier personen). Dit doe je in de sportruimte aan mijn huis. Het is ook mogelijk om op een andere locatie de les te doen.

Ondersteunend materiaal

Ondersteunend materiaal

Ontvang video’s en hand-outs zodat je ook thuis zelf aan de gang kunt.

Down-to-earth

Down-to-earth

Als je niet houdt van het zweverig imago van yoga, wees gerust. Ik ook niet.

Bewezen effectieve methode

Bewezen effectieve methode

Naar deze methode van Dru yoga is wetenschappelijk onderzoek gedaan. Hieruit is de effectiviteit gebleken.

Wie ben ik?

Ik ben Raymond van Leeuwen en heb een passie voor alles wat te maken heeft met het menselijk lichaam en de geest. Ik ben ervan overtuigd dat wij, als mens, alles kunnen bereiken wat we maar willen. Als jij vrijheid en controle over je lichaam wilt ervaren, kunnen wij wellicht samenwerken.

Lichaam en geest zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. Mijn expertise ligt bij beweging van het lichaam. Beweging is uiteindelijk ook de sleutel tot de geest. Vrijheid in beweging leidt uiteindelijk ook tot mentale vrijheid.

Ik heb een specialisatie gehad in yoga voor een gezonde rug. Dit betekent voor jou dat we met een bewezen effectieve methode gaan werken aan een gezonde rug. Zodat je weer controle hebt over je eigen lichaam.

Tevens ben ik onder andere opgeleid als Vinyasa yoga teacher en Original Strength Professional.

Yoga brengt lichaam en geest samen. In het algemeen is er veel focus is op de fysiek aspecten van yoga, maar het gaat vooral ook over bewustwording van jezelf. In yoga voor de gezonde rug is het lichaam een tool om deze bewustwording te bereiken.

In yoga voor de gezonde rug is het goed mogelijk om aan te passen naar gewenst niveau. Wat jouw startpunt ook is, het is altijd een goed startpunt.

Dit betekent voor jou dat in kunt stappen op je eigen niveau en dat er altijd een weg is om te werken naar jouw visie van fysieke vrijheid.

Ik geef een paar maal per week groepslessen in Vinyasa yoga op enkele sportscholen. Ook geef ik workshops in Original Strength en heb ik een Original Strength boek voor yoga geschreven: Pressing Reset for Stronger Yoga

Als je meer wilt weten over mijn achtergrond kijk dan ook hier.

Zij gingen je voor

Jeff Ferwerda

“Ik had geen ervaring met yoga, maar het rugprogramma was eenvoudig om te leren. Na de eerste keer voelde ik al verschil. Sinds ik dit doe heb ik geen last meer van mijn rug.”

Edwin Hoff

“Ik voelde gelijk effect na de eerste keer. Mijn rugklachten zijn verdwenen. Dit was ook een mooie opstap naar de fysieke uitdaging van Vinyasa yoga.”

De praktische kant

Een yogales duurt 75 minuten en is €60,00 voor een les in mijn eigen sportruimte aan huis, in Zaandam. Dit geeft voldoende tijd om alle onderdelen van het rugprogramma te doorlopen.

Je kan de les individueel doen of in een kleine groep tot en met vier personen.

Het is eventueel ook mogelijk om het programma op een locatie naar keuze te doen. Neem hiervoor apart contact op.