Werk met mij

Haalt slaapapneu jouw leven overhoop? En zoek je een alternatief voor wat het medische circuit jou kan bieden? Holistische ademhalingstherapie!

Als je slaapapneu hebt dan kan dat je leven behoorlijk beïnvloeden. Misschien word je vermoeid wakker. Of word je tijdens de nacht vaak wakker om te plassen? Wellicht wordt je partner gek van het lawaai tijdens de nacht? Is je libido ver te zoeken? Kan jij je overdag nauwelijks concentreren? Loop je alleen maar te knokken met die CPAP (gedoe met slangen, maskers, druk, pasvorm) en wil je eigenlijk van dat ding af?

Misschien denk je zelfs dat je slaapapneu hebt, maar heb je het nooit laten vaststellen. Uit angst voor consequenties voor je werk?

Alles al geprobeerd.... 

Het reguliere medische circuit heb je misschien al bewandeld. Oplossingen worden aangedragen, maar deze zijn niet altijd zonder gevolgen en geen zekerheid dat ze ook werken. Waar een CPAP of MRA vooral vervelend voor je kunnen zijn, zijn er ook zware medische ingrepen mogelijk waarbij van alles weggesneden of verplaatst wordt. Zonder garantie dat het voor jouw ook werkt, maar zonder een weg terug.

Hoe zou het zijn zonder slaapapneu?


Maak je eens een voorstelling hoe het zou zijn als je geen slaapapneu meer hebt. Hoe ziet je leven er dan uit? Wat betekent het voor je als:

Zo wordt je weer de de persoon die je wilt zijn

De sleutel tot een leven zonder slaapapneu is holistische ademhalingstherapie.

Als je het probleem van slaapapneu heel kort zou moeten samenvatten, komt het erop neer dat er teveel lucht, te snel door je luchtwegen gaat. Hierdoor ontstaat een turbulentie, vallen je luchtwegen dicht en ontstaat er een ademstop.

Wanneer de lucht rustiger instroomt, is er geen turbulentie en dus ook geen ademstops. En dit is voor iedereen bereikbaar door het hertrainen van de ademhaling middels holistische ademhalingstherapie.

Holistische ademhalingstherapie bestaat uit 3 pijlers

1

Ademhalingsoefeningen

Door gebruik te maken van Holistische ademhalingstherapie met technieken uit onder andere de Buteyko Methode en Oxygen Advantage methode leer jij je lichaam nieuwe gewoontes aan. Hierdoor ontstaat gedurende de dag (en nacht) een rustige ademhaling, zonder dat je daar verder over na hoeft te denken.

2

Leefstijl factoren

Je lichaam staat constant onder allerlei invloeden die van invloed kunnen zijn op jouw ademhaling. Het kan dus van belang zijn om ook te kijken naar jouw andere leefstijl factoren. Denk aan zaken als voeding, slaap, beweging, stress, ontspanning. Dit kan voor iedereen heel anders zijn. De vraag is dan ook hoe jouw unieke situatie is.

Je ademhaling heeft op alles invloed, maar alles heeft ook invloed op je ademhaling.

3

Coaching

Het is leuk en aardig als iemand je vertelt wat je moet doen, maar het draait nog altijd om jou. Jij hebt je eigen unieke mogelijkheden en uitdagingen. Samen kijken we wat jij nodig hebt om je traject tot een succes te kunnen maken.

Jouw perfecte leven ligt binnen handbereik. Wacht niet langer!

Een leven zonder slaapapneu is voor iedereen mogelijk. Dus ook voor jou. Het is niet nodig om vermoeid wakker te worden en dit gevoel de rest van je dag mee te nemen. Ook jij kan het beste uit jezelf halen met ademhalingstherapie.

Start vandaag nog jouw traject naar een leven zonder slaapapneu. 

Holistische ademhalingstherapie

Een traject is een investering in je gezondheid van € 530. Dit is wat je ervoor krijgt: