Laat je lichaam functioneren zoals het bedoeld is

Original Strength is een bewegingssysteem. Het laat je lichaam functioneren zoals het bedoeld was. Vrij van pijn of andere beperkingen in beweging.

Het is een systeem dat je kan helpen, ongeacht leeftijd of fysieke en mentale mogelijkheden. Of je nu op zoek bent naar pijnvrij bewegen in het dagelijks leven, of dat je zoekt naar een verbeteren in je sportieve prestaties.

Original Strength verbetert je ademhaling, je beweging en mogelijk ook je kwaliteit van leven.

Waarom zou je kiezen voor Original Strength

Altijd een goed startpunt

Altijd een goed startpunt

Wat je startpunt ook is, het is altijd goed. Vandaar kijken we wat jij nodig hebt om jou visie van vrijheid waar te maken

Makkelijk te schalen

Makkelijk te schalen

Of je het licht of zwaar willen hebben, Original Strength is makkelijk aan te passen

Toegankelijk

Toegankelijk

Waar jouw mogelijkheden ook liggen, er is voor iedereen een beginpunt in Original Strength

Kwaliteit van leven

Kwaliteit van leven

Vrij van pijn en/of beperkingen in beweging

Plezier

Plezier

Original Strength is vooral ook leuk om te doen

Leer je lichaam resetten

Leer je lichaam resetten

Leer hoe je snel je lichaam beter laat functioneren en voelen

Wie ben ik?

Ik ben Raymond van Leeuwen en heb een passie voor alles wat te maken heeft met het menselijk lichaam en de geest. Ik ben ervan overtuigd dat wij, als mens, alles kunnen bereiken wat we maar willen. Als jij vrijheid en controle over je lichaam wilt ervaren, kunnen wij wellicht samenwerken.

Lichaam en geest zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. Mijn expertise ligt bij beweging van het lichaam. Beweging is uiteindelijk ook de sleutel tot de geest. Vrijheid in beweging leidt uiteindelijk ook tot mentale vrijheid.

Original Strength is gericht op reflexieve kracht en controle van lichaam. Het heeft ook een geweldige synergie met vele andere vormen van beweging. Maar helaas is het een bewegingsmethode die nog weinig bekendheid geniet.

In Original Strength is het goed mogelijk om aan te passen naar gewenst niveau. Van laagdrempelig tot zware inspanning. Wat jouw startpunt ook is, het is altijd een goed startpunt.

Dit betekent voor jou dat in kunt stappen op je eigen niveau en dat er altijd een weg is om te werken naar jouw visie van fysieke vrijheid.

Naast Original Strength Professional, ben ik onder andere ook opgeleid als Vinyasa yoga teacher.

Ik geef een paar maal per week groepslessen in Vinyasa yoga op enkele sportscholen. Ook geef ik workshops in Original Strength en heb ik een Original Strength boek voor yoga geschreven: Pressing Reset for Stronger Yoga.

Als je meer wilt weten over mijn achtergrond kijk dan ook hier.

Zij gingen je voor

Angela Hoff

“De bewegingen van Original Strength zijn eenvoudig om te leren. Binnen 10 minuten kon ik al dieper squatten. Raymond heeft veel kennis van het lichaam. En hij begeleid je goed in de bewegingen.”

Edwin Hoff

“Raar dat zoiets eenvoudigs, zo effectief is. In een voorwaartse buiging kwam ik al snel dieper als in het begin. Original Strength is ook erg leuk om te doen. Vooral wanneer je jezelf wilt uitdagen door de bewegingen zwaarder te maken.”

De praktische kant

Een Original Strength sessie duurt 60 minuten en is  €50,00 in mijn eigen sportruimte aan huis, in Zaandam. Dit geeft voldoende tijd om alle onderdelen van Original Strength te doorlopen.

Je kan de les individueel doen of in een kleine groep tot en met vier personen.

Het is eventueel ook mogelijk om een sessie op een locatie naar keuze te doen. Neem hiervoor apart contact op.