Voor kracht en explosiviteit

Een kettlebell is een veelzijdige tool. Je kan erop veel verschillende manieren kracht en explosiviteit mee trainen. Goede techniek is hierbij wel belangrijk.

Leer de veilige techniek, zodat je blessurevrij kan blijven werken aan jou visie van fysieke vrijheid.

Een enkele kettlebell kan je al heel veel brengen. Als je een stap verder wilt kan je uiteraard gaan werken met twee kettlebells tegelijk.

Waarom zou je kiezen voor kettlebell training?

Veelzijdig

Veelzijdig

Met een enkele tool, zijn er veel verschillende mogelijkheden van trainen

Kracht & Explosiviteit

Kracht & Explosiviteit

Maak je lichaam sterker en explosiever!

Veiligheid

Veiligheid

Leer veilige techniek, zodat je blessurevrij kan blijven

Wie ben ik?

Ik ben Raymond van Leeuwen en heb een passie voor alles wat te maken heeft met het menselijk lichaam en de geest. Ik ben ervan overtuigd dat wij, als mens, alles kunnen bereiken wat we maar willen. Als jij vrijheid en controle over je lichaam wilt ervaren, kunnen wij wellicht samenwerken.

Lichaam en geest zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. Mijn expertise ligt bij beweging van het lichaam. Beweging is uiteindelijk ook de sleutel tot de geest. Vrijheid in beweging leidt uiteindelijk ook tot mentale vrijheid.

De kettlebell is een veelzijdige tool waarmee je kracht en explosiviteit kan trainen. Een voorwaarde voor het lichaam om te functioneren is dat het sterk is. Of je nu je flexibiliteit of mobiliteit wilt verbeteren. Of dat je pijnvrij wilt zijn.

Met een kettlebell is het eenvoudig om aan te passen naar gewenst niveau. Van laagdrempelig tot zware inspanning. Wat jouw startpunt ook is, het is altijd een goed startpunt.

Dit betekent voor jou dat in kunt stappen op je eigen niveau en dat er altijd een weg is om te werken naar jouw visie van fysieke vrijheid.

Ik ben opgeleid als kettlebell instructeur, maar ben onder andere ook opgeleid als Vinyasa yoga teacher en Original Strength Professional.

Ik geef een paar maal per week groepslessen in Vinyasa yoga op enkele sportscholen. Ook geef ik workshops in Original Strength en heb ik een Original Strength boek voor yoga geschreven: Pressing Reset for Stronger Yoga.

Als je meer wilt weten over mijn achtergrond kijk dan ook hier.

Zij gingen je voor

Angela Hoff

“Ik had nog nooit iets met een kettlebell gedaan, maar leerde al snel een goede en veilige techniek. Raymond heeft hierin een goed oog voor details. Met een simpel programma had ik snel het lichaam waar ik trots op ben!”

Stacy Loupatty

“Ik kreeg heldere uitleg van de oefeningen. Dankzij een fijn schema, had ik snel resultaat. Ook kreeg ik tips voor het soepel maken van de onderrug, waardoor ik hier minder last van had.”

De praktische kant

Een kettlebell training duurt 60 minuten en is  €50,00 in mijn eigen sportruimte aan huis, in Zaandam.

Je kan de training individueel doen of in een kleine groep tot en met drie personen.